Det är

nästan med glädje jag bloggar idag!
Nej, jag har inte fått en kott i huvudet, det är bara det att
Om två dagar är vi på rätt sida om året!! Jajamen, då är det bara att sitta ner och vänta på våren som komma skall..det känns som en befrielse :-) Äntligen!
Skiter fullständigt i just nu att det är 17 grader kallt och mörkt, ha ha känn dej besegrad skit vinter säger jag bara..
Fast nu är det i och för sej en si så där 3 - 4 månader kvar av vintern men det kan man väl glömma iaf just idag!

Glömde nästan att berätta att tomten var hit och gav oss klappar i år igen! 

Men så är det ju för mej som är snäll alltid, då får man klappar, det är nästan inte roligt längre... :-)


- Var snäll mot mig, jag har slut på Valium -

Nu får

det väl vara nog! Jag menar det, jag är sjukt trött på detta jävla vita helvete som hela tiden singlar ner från himlen, man hinner inte få bort skiten förän det är dags igen....skotta skotta skotta det är liksom det som livet går ut på just nu allt där emellan är bara tidsfördriv...
Jo visst jätte fint, tänk på slasket söderut, skoterföre, skidföre, mysighet, juligt bla bla bla jag köper inte det..och nej jag tänker inte flytta, jag tänker vara den som klagar på snö och vinter och ändå bo kvar enda tills jag dör!

En bild från i somras titta och njut det är ju bara 129 dagar kvar...



Nä allvarligt lägg ner vintern åtminstånde oktober, november, januari och februari Det RÄCKER NU!!



- Ja visst kan det tänkas en bättre värld, men det är denna som finns -






Ere inte

otroligt snyggt!!
Det här är  samma rum där vi rev väggen som jag bloggat om tidigare, inte så mycket prylar uppsatt än och inga golvlister men fan så snyggt!!
Det går nästan inte att tänka sej hur det såg ut för ett tag sen



Nu skulle man kunna tro att julstämmningen är nära men icke sa nicke, resten av huset är KATASTROF och de förbannade säckarna med kläder har inte försvunnit än....

Garderoben är på gång, men som synes är det fortfarande lite svårt att lägga in kläder eftersom det finns bara en stomme klar än....



Men kanske kanske kommer det en dag när det är klart!



- Början är den viktigaste delen av arbetet -

Nytt nytt nytt

Nytt jobb,  nytt sovrum, nytt vardagsrum har det blivit på några veckor. Fast nu ljuger jag allt för att rummen är då långt ifrån klara, men man kan ju alltid drömma att det blivit så...
Iaf är det rätt så nära, man kan liksom ana att det är på gång, roligaste blir nog att slippa ha mina och gubbens kläder i 5 sopsäckar för det här verkligen varit en utmaning.
Man hittar jävlar ingenting, när man tror man vet i vilken säck man har vad har någon (säger inte vem) roat sig med att flytta alla säckar huller och buller igen... grrrr 
Gissa om jag ångrat MÅNGA gånger att jag gjorde en liten fin brasa av våran garderob, men nu är iaf stommen klar till en ny och den blir STOR med TVÅ dörrar, alltså vi får en varsin!
Slut på delet av garderob det är nästan lika roligt som om sommaren varit här i morgon!

Fast nu är det verkligen inte så, sommaren är på gång om 134 dagar och det är fan inte ens i övermorgon... SUCK


- Där dårar brer ut sig sitter den kloke trångt! -

Kursavslutning

med lite vedmod var det avslut igår på datakursen jag hållit i 10 veckor. Med glada skratt och datakrash har vi stadigt varje tisdag kväll träffas sedan den 14 oktober. Det är förvånadsvärt vad fort det gått men å andra sidan är inte 10 veckor så väldans lång tid.
Rörd blev jag när jag både fick blomma och present under fikat (som vi noga varje vecka har haft :-) Många roliga men även sorgliga historier ur verkliga livet har jag fått hört och vilken sammanhållning vi fått!
Vi får hoppas att vi ses igen!


RSS 2.0