Sur "kärringar" i en hel hög!

Igår var det självaste hin håle dagen, och jag menar det!
Vart man än ringde var det sura kärringar som svarade, med en otrevlig attityd som heter duga...
USCH, vad jag hatar dessa människor, man kan fråga sej, varför i hela helvete har det valt ett serviceyrke när de uppenbarligen hatar när man ringer och hatar människor???!!!
Kanske vore det bättre om de valde ett yrke där de fick sitta för sej själva och sura, fast vilket yrke skulle de vara?!

Nä, tänk vad de har att lära (om de hinner innan de är puts väck från denna jord!) nu är det lyckligtvis inte alla dagar man råkar ut för dem, men faan vad en minuts prat med en sån skräckis kan förstöra ens dag.....

- Ner med SURKÄRRINGAR! -

Sladdis eller inte...

Läste just i ett forum om fördel och nackdel med att skaffa "sladdisar". Intressant må jag säga, mycket intressant..
Några "sladdisar" var riktigt besvärade och tyckte att hela ungdomen gått åt pipan pga deras super gamla föräldrar som såg ut som "gamlingar"..?!?? (Gör inte alla föräldrar det, oavsett vilken ålder de har, i barns ögon? Eller har jag fattat fel??? Mellan min äldste son och mej är det ganska exakt 21 år och han tycker att jag är riktigt mossig och "seg", men det kanske beror på annat, eller kanske jag var för gammal för att få barn när jag var 21 år, kanske skulle man ha fixat det nånstans mellan 15 -18 ??
 
Andra tyckte att föräldrarna varit trötta och inte hunnit med .Medans de äldre syskonen fått allt?! Dessutom hade de inget gemensamt med sina äldre syskon för de var för gamla?!

Ibland blir man förvånad hur människor tänker, kanske är det inte åldern på föräldrarna som spelar roll, kanske har det varit likadant om föräldrarna varit unga?! Ingen kan veta, och vi är alla olika, men jag tycker att det inte går att säga att sladdisar ska man inte ha, var och en bestämmer själv!

Själv fick jag mitt första barn 1986 när jag var 21, mitt andra 1991 när jag var 26 och mitt tredje 2004 när jag var 39. Jag måste säga att om det är någon det är "synd" om i min barnaskara, så möjligen skulle det kunna vara den första, som fick vara som en försökskanin åt de andra två, så man kan ju undra när är då den perfekta tiden att få barn?!

- Den första hälften av vårt liv blir ödelagd av föräldrarna, den andra av barnen -

Vad trött man blir...

på blåsten.. Andra dagen nu, så nu får det gärna sluta!
Lilleman han får man hålla i när vi ska försöka att vara ute, rädd blir han oxå, så det är lika bra att låta bli att gå ut... Vi har byggt lego för brinnande livet , ritat och sjungit, för att avsluta med ett bad..saga och godnatt..

- det var den dagen det -

Så där ja!

Efter ett envist och bestämt plockande i två dagar har jag lyckas (med hjälp av några inte helt överlyckliga familjemedlemmar) att städa BORT julen!!
Vilken känsla! Borta är allt tingel tangel och tomtenissar som bara tar en massa plats, och gör vårat hus ännu mer stökigt än det brukar vara :-), (hm det finns en familjemedlem som inte håller med mej , hon tycker att man inte ska ge tomtarna skyllen, men....)
By the way,
Det är det här med ljuset och våren jag har bråttomt till, jag vill det ska vara VÅR! Då blir allt så mycket ljusare, är man bara på rätt sida om julen blir det bara bättre och bättre för varje dag!
Det handlar om Solens upp och nedgång, nu börjar det hända saker!!    


  • 4 Januari  Solen går upp 9.38 och ner 14.27
  • 1 Februari                           8.36                15.47
  • 1 mars                                 7.07                17.15

- Sommaren föder, vintern öder -

RSS 2.0