Ibland undrar man…

Fy vad trött jag blir på super duktiga föräldrar som bara utan att ens tveka höjer sina egna otroligt duktiga barn i höjden.
Visst det gör kanske alla föräldrar, tycker sina barn är bäst, men man kanske inte kan trycka ner andras för det?Det finns många som på helt alvar tycker att deras barn ska gå först i alla lägen, de som tycker att om inte barn ser ut eller har intressen som i deras ögon är de bästa, ja då är det huliganer rakt av, bara så där..

De är allmänt känt att tycker du om att sporta ja då är du fan värd bra mycket mer en den late ungjäveln som inte gör det…helt sjukt eller hur? 
Det finns mammor och pappor som stressar runt idrottsplatser och dyl, som lönnfeta står där skriker och gormar för att försöka få igenom sin gamla dröm om att bli bäst genom sina barn på något korkat sätt, de mammor och pappor som på fullt alvar tror att bara du är bäst så blir ditt liv sockersött??

Jag säger inte att sporta är dåligt eller så, nej då, det är bra att röra sig inte snack om det, jag säger inte heller att ALLA föräldrar är så, MEN man måste fan inte tävla om allt, man måste kanske inte heller vara med på allt, man måste kanske först se till att fixa skolan, för det är väl det som är viktigast att du lär dig räkna, läsa osv. kanske inte att du ska få tidigare skolskjuts hem för att hinna slänga i dig maten för att sen stressa iväg på träningen för att just bli BÄST.

På senare tid har jag gjort den galna upptäckten att det inte bara är barn/ungdomar som är galna, de är ivrigt på hejade av föräldrar, som inte bryr sig ett dugg om du inte fixar skolan bara du blir bäst i tävlingar och har en viss frilla..


- Ja jag säger då det, det blir inte lätt inte! Sanningen kommer alltid ikapp -


Nu är det bara

sju dagar till sommaren definitivt är slut, och det är väl en djälva tur det!
Javisst jag menar det, inte alla somrar man slitit ut hela livsförbrukningen på stövlar och regnutrusning, jo så är det, för under min hela min tid på jordelivet har jag ALDRIG jag betonar ALDRIG behövt vara inplastad på detta vis en hel sommar.....
Nä det är fan i mej helt jävla otroligt..........
Är det så här vi vill ha det???
En hel helvetes vinter följd av en hel helvetes sommar när ska det då lugna ner sej med allt helvete??


Svor jag?
Det tror jag fan inte!



- Och en röst sa till mej genom allt kaos
Le och var glad, ty det kunde varit värre!
Jag log och var glad och allt blev värre... -

Michael Jackson!


RSS 2.0