Sabaton

Missade SABATON som spelade i Östersund i torsdags, pga av olika anledningar, men gissa om jag blev lite mallig när jag öppnade min mail i går morse och hade fått det här meddelandet från självaste SABATON:s sångare JOCKE!!!!

Naturligtvis var det vännen Jamie som hade fixat det! TACK Jamie :-)




Snabb helg..

Jag undrar vad det är med helgen, man hinner inte mer än börja njuta av att nu är det helg, så är det dax för en ny måndag…och inte har man fått något gjort heller, fast vi har hållit igång hela tiden. MEN nu går vi in i sista hela veckan och det känns förbannat bra! 

Hoppas att den här måndag morron blir bättre än den förra då jag slog en frivolt på våran bro, landade på trappsteget med röven före..det blev ett blåmärke av stora mått kan jag lova, som ett trappsteg in tatuerat i röven, fy för fan vad ont det gjorde, våran hund som jag var på väg ut med stod suckandes och väntade medans jag ojade mej i flera minuter… Gubben stack ut huvudet och undrade om jag levde, vilket jag knappt gjorde men lyckades pressa fram mellan skratt, tårar och ilska att han skulle fli sig in…..Vilket han gjorde med GLÄDJE :-)

Ja herregud att man överlever…

- Det finns dagar som är som trappor, man måste välja om man ska gå upp eller ner -


RSS 2.0