Malliga jag...

nu mitt i det djävulska skitvädret med regn regn regn och så regn, med lite mera regn så kommer min vän Marlene (mangermans.blogg.se) med en utmärkelse hon tycker jag ska ha!
Fan vad glad jag blir!  Och TACK för den!
 Naturligtvis ska jag skicka den vidare, men till vem återkommer jag med ; -)

Lilleman har vi firat hela helgen, i fredags blev han en stor kille på 5år och fick massor av presenter!

Annars är allt exakt vad man kan vänta sej, när hela världen går under..
Semester har jag två veckor till och vädret, det var just det, är fan inge bättre än i januari, förutom att snön har bytts till regn, annars är det sig likt..

Gräsmattan har förvandlas till en stor jävla bassäng och i sovrummet regnar det in... jo det är sant, en kväll när jag ligger och läser en bra bok för att liksom lugna nerverna från regnet hör jag ett droppande brevid min säng som inte bör vara där..
När inte ens regnet ville vara ute är det helt sjukt, den kvällen var det som självaste saltkråkan med bunkar utställda här och där för varje dropp, nä men tur som fan har man en gubbe som kan fixa såna katastrofer så nu är det regnfritt!!

Egentligen är semestern helt ok. för vad jag är ute efter är att slippa de där super tråkiga klockslagen och måsten som tex:
1. Kliv ur sängen NU
2. Skynda skynda annars kommer vi försent
3. Stressa på dagis
4. Stressa på jobbet
5. Längta till fredag
6. Måste sova NU för att orka kliva ur sängen imorron.
osv osv den listan kan bli helvetiskt lång ...

Nä just i detta nu så trivs jag FAST det regnar och vädret är skit!


För att lätta upp stämmningen lite kan man alltid lyssna på långhårsgrabbens senaste coverprojekt
Fest hos mig!


- Dagens missöde kan bli
morgondagens roliga historia -

Höjana och fyrhjulingsligister..

I söndags tillbringade vi HELA dagen och kvällen till 22.00 ute på ängarna runt huset, med att härsa hö, man kan säga att det finns MASSOR med roligare saker att göra, men nu var det inte kulet vi var ute efter utan mer att hästarna ska få hö till vintern.
Elva härsor blev det och två av fyra ängar blev klar!



Vännen C och Lilleman, tog fyrhjulingen (med släpvagn på) för att fara och hämta lite .... minns faktiskt inte vad de skulle hämta men iaf, de for iväg, blev borta rätt länge, tänkte väl inte så mycket på det förän lilleman kommer springandes och ropar att jag måste komma FORT...
- varför undrar jag? varpå lilleman med andan i halsen berättar att vännen c har kört på våran vackra utebelysning... jaja tänkte jag, en liten repa på den är inga problem, värre grejor har hänt, men lilleman var envis och ville absolut att jag skulle följa med...

En liten repa var kanske ett önsketänkande, Vännen C hade lyckas meja ner hela stolpen så den låg helt platt ner i marken under släpvagnen, ha ha ha synen var helt underbar när man hade den lilla repan i tankarna

Inte så mycket kvar av den :-)





Fyrhjulningen med släp som oskoningslöst mejade ner utebelysningen.... för visst var det väl den som gjorde det och inte du vännen C?!  Ha ha ha


- Störst är det goda du har gjort
och den glädje du har skänkt andra -



Sjuk katt och höjana..

Katten Solvig har fått cancer.. en operation i stora staden skulle kosta 10 - 15 000!! Helt sjukt mycket pengar, som tur var fick vi tips att ringa till Norge, döm om allas förvåning när samma operation skulle kosta under två tusen, ja, det var väl inte så mycket att fundera på, Grong i Norge nästa! En hel hög var vi dottern, äldsta sonen, syrran, jag och katten...
Inte så långt härifrån var det inte heller, märkligt vad nära Norge vi bor, dessutom var det rätt kul köra över fjället mycket att se och så...

Jag kan verkligen rekommendera det stället http://www.grongdyreklinikk.no/
så smidigt och lättsamt! Dessutom blev hon steriliserad samtidigt till summa sumarum 3 400 svenska kronor...

För övrigt är årets höjana igång, ser inte ut som om vädret tänker vara så värst snällt i år, så eventuellt blir det att härsa hö, så djävulskt tråkigt, jag säger bara det FY FAN!


Men annars är det otroligt härligt att slippa snön....



- Efter regn kommer solsken, eller så kanske inte -

Mycket har hänt!

Midsommar, ja det var en intressant dag..men trevlig!
Den firade vi med mor och far, långhårsgänget med bihang som växte till summasumarum 32 personer...
Med midsommarstång, yxkastning ja hela köret som hör midsommar till :-)
Behöver jag säga att amerikanskan var imponerad av svenska vanor?!











Nästa grej var 27 juni Badhusparken Östersund..
Ja har sagt det förut och säger det igen...AFTERMATH!!

Timo och Tobias

 Meliesa McDonell

Tobias, Timo, Johan, Nyman, Jocke & Meliesa



Sen blev det en veckas jobb för att sen lullas in i SEMESTER, den firade vi med NORDMAN på FJÄLLSJÖMARKNADEN, helt sjukt roligt det var!!


Här Marlene ska du få se något bra! :-)



Tyvärr är jag strängt förbjuden av Timo him self att lägga in något klipp från Aftermath så det fick bli Nordman istället..men vad fan det duger det med!!!

Föresten har jag nämnt att jag har SEMESTER!!!  och jag skiter fullständigt i vädret....ha ha ha



- Njut ditt lilla
medan dåren jagar efter mer! -

RSS 2.0