Blää för

den där jävla fotbolls VM! Ja nu vet jag att inte många håller med mej...men..don´nt care, för det suger verkligen!
Överallt får man stå ut med det, tv4 envisas med att dygnet runt överösa med meningslöst springande fram och tillbaka som några galna galningar efter en boll, för det är ju just det det handlar om...och jag verkligen, don't care, hur det går för Sverige.
Det ska vara lååånga diskussioner på radio, tv och i tidningar, först innan (hur djävulskt bra det kommer att gå för Sverige), sen när skiten väl är igång, ja då ska det klagas över fusk, dåliga lägen, spelarnas flickvänner  på rummen, ryssar som fuskar osv osv (eftersom nu Sverige på något konstigt vis, plötsligt inte är så braiga som det var sagt), som om det inte var nog så börjar det nu "pluppa" längst upp på tv-rutan en liten påminnelse om att om si och så många dagar börjar sommar OS, men tjena, nog fan kommer vi att märka när det kommer igång,...eller är det så att alla sport nissar lider av alzheimer och måste få en påminnelse hundra gånger om dagen i två månader i förväg för att de ska kunna titta på något som det ändå kommer att tjatas ihjäl i tidningar och media varje dag under en lång lång tid när det väl är dax?
skrämmande att det ska vara så förbannade viktigt med sånt skit, när hela jävla världen håller på att gå under...(visst nu var jag lite väl drastisk...men don't care!)

Sport SUGER!

- Fotboll är enkelt om du är en riktig galning -

Jovisst..

är det skoj med sommar, men så här muntert kan det också vara..



Kolla in den himmelen... SUCK!


- Vädret uppfanns av Gud för att motbevisa meteorologerna -

Midsommar!

Vi har en tradition hemma hos oss sedan länge, midsommarstång ska göras, nu kan jag erkänna att det är mest under tvång nu för tiden som den görs, men iaf!
Några år har vi missat men i år blev den gjord! (under vissa protester)

 "Stången" blir så vacker!

 Alla hjälper till med glädje!



Sen ska det dansas, problemet i år var att ingen kunde en hel text, ska det vara svårt att komma ihåg små grodorna?

- En tradition är en generad ursäkt för en evinnerlig upprepning av samma dumheter -


Inte lite...

mallig man är då!
Här kan man se två super malliga mammor till två helt urflippade söner med deras amerikanska sångerska Meliesa.

Marit,Tobias,Meliesa,Timo & jag!

Undrar vad hon tänkte om att resa runt Sverige med grabbarna?! Hon har säkert mycket att berätta om oss svenskar när hon kommit hem :-)

- Vad ska man vara stolt över, om man inte är stolt över sina barn? -

Men skit oxå....

Man lär sej aldrig, de kommer varje år, som ett brev på posten. Fullkomligt invarderar hela ens liv, förstör soliga fina dagar och gör så att man nästan får psykbryt om man ska försöka göra något eller bara vara ute...
Svarta klungor som attackerar sticker eller tar en STOR bit av en, inte så svårt att gissa vad jag pratar om....



Myggjävlar! för att inte tala om Knotthelvete! Jävlar vad irriterande de kan vara, man smetar in sig med diverse seriösa/oseriösa illaluktande ofungerande sk myggmedel, men inte fan hjälper det... Nej då, jag tror att de blivit imuna eller så skiter de bara i det, vad vet jag, det jag är riktigt säker på är att jag HATAR dom!

Men som det inte räckte med ett stick eller en bit, så fortsätter det i dagar att KLIA så man kan bli galen, fula ärr blir det också... Åh vad jag hatar dom!

Vad har dessa idioter på våran planet att göra? Vad gör de för nytta? Mer än möjligtvis få en att bryta ihop!


Det är nog bäst med vinter iaf???!



- Om myggor var ett par meter långa och hade bensinmotorer skulle de låta som snöskotrar -

Inget positivt..

har hänt, vädret har "dragit" igång igen men en jävla massa regn och knappt + grader på nätterna. Finns inget mer att säga om det.........möjligtvis JÄVLARS SKIT!!

Nä nu måste man tänka positivt som syster yster tycker! Jo visst har det hänt roliga saker!!

Dottern fyller 17 år idag och har blivit firad med tårta och paket!! Grattis! Nu har hon dragit på dans, i det här jä..la vädret, men som hon sa, man är väl inne på dans och dansar?!

Vi har haft middagsgäster, hela "långhårsgänget" med sin amerikanska sångerska har ätit hos oss, det var roligt! Lite tråkigt för henne som blivit hastigt sjuk och fått uppsöka läkare (usch vad dyrt, när man inte är svensk) för att få medikamenter, vi hoppas hon ska bli bättre till i morron när de har en spelning....
Mellan regnskurarna kastade vi yxa och kniv, inte så lätt, men det går!

Han som slutligen fick till det!

Lilleman och jag var på Cirkus igår, det tyckte han var kul! På morronen berättade jag att vi skulle åka på Cirkus senare på kvällen, han blev jätte glad och hoppade/studsade och skrek JA JA, .......för att i nästa stund utbrista  - men vad är Cirkus förnåge? Nu vet han!!

Om det ändå kunde sluta regna!



- Amor fati: älska vad du måste göra (du måste ändå göra det). -



Idag..

den 6 juni fyller äldste grabben 22 år!! Grattis grattis, lite svårt bara att fira hans födelsedag eftersom han själv befinner sig på rätt långt avstånd från mej. Närmare bestämt i Göteborg...
Där ska han och hans vänner hämta upp sin Amerikanska sångerska Meliesa McDonell som kommit till Sverige för att de ska kunna fara på en liten turné...
Spelningar i Stockholm, Göteborg, Borlänge och Strömsund! ska det bli...

Här kan man läsa mer om dom http://www.aftermathmetal.net/

Hoppas att allt går bra!

- Att vara mamma är att stå i förbindelse med Gud -

Syster yster..

tycker att jag bara skriver negativa saker på min blogg, hon undrar hur jag mår??
Men, detta är livet, ett helvete av värsta sort! :-)
Nä, naturligtvis händer det ibland (inte ofta) positiva saker oxå, som min upptäckt i lördags!

Jo det är sant, det är häggen som blommar!
Fantastiskt faktiskt, eftersom den brukar blomma i mitten av maj, alltså i lördags var det den 31 maj (lite sent eller hur?),  men man får se det som så, positiv som man är, att det var TUR att den tog och blommade någon gång innan vintern kommer!
Nu ska jag inte skylla på häggen, det är så att får den bara lite värme och sol kommer den igång och blommar i tid, i mitten av maj var det ju, men då ville det snöa istället så då blev det inga blommor... Jäklar nu blev det lite negativt iaf i mitt positiva tänk! Men hur lätt är det??

Så där ser du syster yster, jag kan vara positiv ibland! Eller?


- Jag behöver inte gå någon kurs i positivt tänkande jag har redan en positiv inställning till allt jävla skit -

Läste..

häromdagen i Aftonbladet om överåklagare Sven-Erik Alhem från Malmö som fastnat i säkerhetskontrollen på Malmö Airport pga att han hade en kniv i sin väska...
Han var bara glad att kontrollerna fungerar! så är det inte överallt kan jag lova, det vet jag av egen erfarenhet. :-)

I december förra året tog vi i jobbet en tripp till Luleå med flyg, jag som inte flygit på många år var inte den som var mest resvan när det gäller flygning i gänget :-), och hade noll koll på hur det hela fungerar..

Min tanke var att hänga med massan så att säga, och det gjorde jag, med den följden att rätt som det var stod vi i en kö (som jag inte fatta, vart den ledde), bara så där blev det min tur att lägga väskan på ett band och själv gå igenom en ram, naturligtvis pep det i högan sky (och arbetskamrat S, nästan sjönk under jorden), och en utomordentligt skit sur kärring stegade fram för att kolla mej, som den värsta kriminella människan på jorden drog hon sin "testare" över mej, inte bara en gång utan flera, (säkert bara för att alla skulle få se vilken kriminell typ hon hittat) tyvärr för henne så var det bara mitt hårspänne som gav utslag, så jag fick gå!
Nu till det riktigt intressanta, under tiden hon "synade" mej och hittade mitt super kriminella hårspänne åkte min lilla överlevnads väska genom röntgen, utan att någon ens såg vad den innehöll (eftersom alla tittade på mej och mitt kriminella hårspänne)...inte ens jag kom ihåg det förän lite senare när vi satt i godan ro och väntade på avgång...
Då slog det mej, fan jag har ju min fällkniv (eller rättare sagt gubbens) i min lilla överlevnadsväska!!!  Glatt tog jag upp den och visade ivrigt för arbetskamrat S, som säkert önskat att jag inte följt med vid det laget.

 Kniven!               




Lite av varje ryms i min väska!

Den är förövrigt bra att vifta med när
det behövs :-)



Behöver jag säga att när vi åkte hem efter några dagar i Luleå, hade jag inte kniven i överlevnadsväskan, utan den låg tryggt nerpackad i resväskan, och alla var glada för det!

så det där med att säkerheten fungerar, nä, jag hade kunnat vara en KAPARE med ett dödligt gift i mitt hårspänne.... :-)



- "Silent leges inter arma" - Bland vapen tiger lagarna. -

RSS 2.0