Vilken hysteri...

det blivit om "grissjukan", ska man vaccinera sig eller inte??

Hälsocentraler kollar inte om man är i riskgrupp när man får sin spruta, friska människor rusar och tränger?! sig före i kön så vaccinet tar slut,  folk dör av vaccin, folk dör av "grissjukan",  folk blir upprörda, på snudd ovänner, och råkar man bara lite lite nämna att man hoppar över det där med att ta en spruta, ja då är man fan snudd på kriminell och har ett helt gäng arga människor som myndigt talar om att man kommer att smitta ALLA i sin omgivnnig och skulle det vara NÅGON som dör, ja, då är det fan ditt FEL som inte tog sprutan.....

Känns inte helt kul att bli kallad mördare, men jag är fortfarande inte helt övertygad om att jag ska ta någon , dessutom har jag en väldans sprutskräck, förutom det känns det hur konstigt som helst att om jag skulle hoppa över det där med att ta en spruta kommer jag att smitta alla runt omkring, även de modiga som har tagit den??!!

Hur hänger det ihop??

Då vill jag påstå att vaccin mot svininfluensa suger skit om man trots att man tagit en vaccinspruta ändå kan bli smittad av en svartfot som mig!

- Den som lever får se -

Äntligen...

Något glädjande i dessa dystra mörka helvetes tider...

Jag har lyckas med konststycket att "sparka" igång min dator, inte helt bekymmersfritt, men vad gör väl det när den funkar!! Det tog bara ca 1 månad och en tusenlapp flög iväg, men nu är den igång!
Det var bra, så var det bara 527 problem kvar på min lista........

Nä nu ska det vara positivt tänk här, som tex att det "bara" är 9 fredagar till Julafton, jo det är sant och det innebär även att det bara är 28 fredagar till 1 April och det är inte så värst länge.... Så det är bara att hålla ut för snart är det VÅR!


Okej jag går och lägger mej.....


- Amor fati: älska vad du måste göra (du måste ändå göra det) -


Händer så mycket skit nu..

så vi lättar upp stämmningen lite med ett klipp från i sommar med Aftermath i Badhusparken Östersund...



Förövrigt kan man undra om det är så väldans mysigt med höst, tända ljus osv när hösten knapp kom innan det blev vinter...  -10 grader i oktober är det höst det?, (kommer att bli fan så svårt att ta sig igenom den här vintern),

- Det finns inget värre än aktiv dumhet -


RSS 2.0