Ja så blev det måndag igen….

 Har haft en otroligt trevlig helg måste jag säga, en alldeles speciellt trevlig helg men säg den glädje som varar för evigt..

Nä vips så är det måndag igen och hela långa veckan ligger som en kloss framför igen… 

Fast å andra sidan, lite mallig blev man när man klev in på jobbet i morse och upptäckte att min fina och naturligtvis väldans ompysslade blomma hade slagit ut och stod i full blom!!Ännu bättre kändes det att fara hem på lunchen eftersom det var strålande sol, med takdropp osv , det är liksom en aning om vad som komma skall och med det menar jag naturligtvis att snart äntligen är VÅREN på VÄG!!

 

Man blir så GLAD!

Hade en tanke att börja ett nytt hälsosamt liv men insåg att det var lika bra att lägga ner…det känns alldeles för jobbigt att bli en ny människa bara så där och föresten kanske ingen känner igen en heller och vad ska jag då längta efter?? Jag säger bara FREDAGSMYS!

 - Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken -


USCH!

Man bor helt klart på fel ställe, under hela sommaren ledde vi regn-ligan i aftonbladet med råge, nu skulle vi lätt leda kallligan (om en sån fanns). Med spänning kollar jag varje dag på nyheterna om vädret tänker bli bättre men icke, just där jag bor har kallheten fastnat… inne på fjärde veckan nu… Helvete så djävulskt less man blir, nu idag har vi i och för sig bara -24 som är mycket mindre än förra veckan då det var -39, men inte fan blir det roligare att vara ute för det? 

Finns inga dåliga väder bara dåliga kläder, jovisst men hur kul är det på en skala att bunta på sej en massa kläder och gå ut för att göra något när man knappt kan röra sig pga alla kläder…. 



Ett stort JÄVLA suck!


- Var dag har nog av sin egen plåga -


Tänk

att det "bara" är 108 dagar kvar till VÅREN!!
Att man har lyckats överlevt en helvetes höst igen, ja, jag säger då det, UNDERBART!

Varje år när man kommer på rätt sida om året känns det så bra, även om det nu är en aningens kallt, (som värst har vi haft -38 i två dagar) men det spelar liksom ingen roll, för att varje dag som går blir bara ljusare och ljusare och närmare kommer vi VÅR!! Fast egentligen är det ju så att vi går mot mörkare och mörkare för det blir ju en dag närmare hösten oxå, nä men vad fan, det känns ju inget vidare.....

Men varför varför måste vi ha september, oktober, november och december?


-Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar-
Nalle Puh

RSS 2.0