Lugn och ro?

Tvingade ut dottern på en ridtur ikväll.. Tänkte att en tur med hästarna skulle kunna lugna nerverna lite och komma i lite peace stämning, men ack så fel jag hade.

  1. Att tvinga mig själv att gå ut i stallet för att rida är nog det första hindret. Men jag övervann mej själv!
  2. Att tvinga en 20-årig motsträvig, tjurig dotter ut i stallet kräver en massa hårt arbete, tjat och ilska. Redan här borde jag förstått att det inte blir så peaceit som jag väntat mig.
  3. Bildrullars jävlar som inte förstår att man borde möjligtvis sakta ner när man möter en häst, kanske inte för hästens skull (eftersom det tydligen inte är något man bryr sig i) utan kanske mer för att hur kul kan det vara att ha en hel häströv på huven? Troligtvis inte så himla roligt! om de dessutom får en förbannad och uppretad Deanne i vindrutan (som troligen kommer att gå i tusen bitar) så är det nog bäst att jag är stendöd när jag hamnar där, annars blir det nog rätt tungt att höra på mitt mässande om idioter som kör bil och möter en häst, det kan jag nästan lova (och det skulle INGEN tycka vara roligt). Och hur skulle det gå om fina bilen får bucklor och repor?? Hu hemska tanke, att det låg en kötthög av häst och människa i bilen skulle troligtvis bara betyda lite problem att städa bort..
Nä, lägger ut två bilder från i somras så att man kan lugna nerverna lite och få hopp om en bättre tid..SOMMAR!

- Alltid glad är rätt förfärligt,
alltid ledsen är besvärligt,
alltid lycklig är bedrägligt,
blanda allt så blir det drägligt -



RSS 2.0