Jäklar...

Nu är det riktigt illa..Lilleman som varit tussig sen i fredags verkar inte bli bättre, feber, snor och hosta, dygnet runt, tröttar ut oss alla...inte minst han själv.
Pratade med dagispersonalen idag som berättade att en hel hög barn har fått VATTKOPPOR! Men ve och fasa, inte nu, inte sen eller varför inte aldrig! 
Nu är det många som säger bättre när dom är små än......JAG VET men det hjälper inte, vill inte iallafall..

Läser om vattkoppor och får fram en oroande info :"Fram till det att sjukdomen bryter ut kan den drabbade ha feber och vara slö."..

Varför i hela friden ska det finnas så mycket tröttsamma, tråkiga och illfula virusar för? Nu ska det vara bara roligt när sommaren är på ingång (enligt tv-meterolog), inga tråkiga sjukdomar.....FAN

- Då Gud skapade världen var han redan trött. Det förklarar mycket. -

Äntligen!

Efter många års letande på nätet har jag hittat THE END...

http://www.slutet.se/

- Si finis bonus est, totum bonum erit" - Slutet gott, allting gott -


P.s Okej, jag kan inte låta bli..jag har lovat men...FY FAN VAD DET REGNAR!!

Hopplöst...

Jag tillhör dom få som håller mej till hastighetsbegränsningarna, är det 90 jag då kör jag 90 osv osv. Inte för att jag är så väldigt laglydig eller så, utan bara för att skulle jag övertrassa, ja då kan man ge sej på, att med min "tur" skulle polisen direkt ta mej, bura in mej och kasta bort nyckeln..
Varje dag, när jag far till och från jobbet, blir jag omkörd av "bil busar" som skiter fullständigt i 90-skyltar och som dessutom säkert tycker att jag är ivägen..



Varje gång hoppas jag att dom ska åka fast några kilometer fram så att jag kan laglydigt köra förbi och peka finger, men tror du att de händer, nädå...


Imorse var jag sen (som många mornar, men imorse dubbel sen) så jag tänkte, äh vad fan, jag kör på som alla andra, 110km kom jag upp i (långt i från de flesta men iaf), kände mej lite busigt skakis, men rätt kul och få göra något olagligt ;-)
Plötsligt på en raksträcka ser jag en bil som kommer som ett spjut, knappt bryr sej om att jag finns, blååser förbi i ett jehu och försvinner bort, som det värsta jetplan, och vad var det då? Jo, självaste vän av ordning själv POLISEN............utan blå ljus..

Men fatta, vad i helvete ska man ha regler för?? Till och med polisen skiter ju i Sveriges rikes lag!

När jag upprört berättar hemma för gubben så säger han som den värsta besserwissern.. -ja, men dom kanske tränade högfartskörning?  -Men hallå, sa jag då, utan blå ljus får man väl inte köra som en huligan??? ( här tycker jag då, att nån rättvisa får det väl lov att vara, mellan vanlig människa och ordningsmakten...)
Besserwisser gubben - ja, men dom får inte påkalla fri väg om det inte är på riktigt bla bla bla bla i det oändliga...

Jag inser att skillnaden kommer här, jag kan inte bötfälla polisen, men polisen kan ge mej en riktigt FET böteslapp!


- Alla rapporter är inlämnade, livet är nu dokumenterat orättvist -

Kul...

Hitta något kärt på youtube, det är grabben min det!


Det finns dom som har det värre...

Ikväll kom vännen U och hälsade på, det är alltid lika roligt fast vi inte hinner träffas lika ofta som förut...
på någe vis kom vi att prata om de äckliga råttorna i stallet (som jag berättade om igår), och jag lovar hon har det värre....
Hemma hos henne bor katterna i stallet och ser till att råttorna håller sej borta så DET är inga problem! Värre är det att råttorna flyttat IN hos henne, helt SJUKT vad dom tar sej för. Jag säger ju det INGEN HYFS på dagens råttor!
USCH!!

Blä

Hm, här finns tydligen ett val: antingen bor vi (råttorna) i stallet och katterna inne (som hemma hos mej) eller så bor vi (råttorna) inne, och katterna ute i stallet (som hos vännen U).

Men vad fan, vem är det som sätter regler här? Jo, tydligen råttorna,  jag har nämnt det förut, dom tar över......


- En klok mus känner till mer än ett hål -

Okej...

jag tänker inte klaga på vädret, låt det hålla på, vem bryr sej? don't care! Jag har verkligen GETT UPP!

Nä det finns annat som irriterar mej just för tillfället, mycket värre saker, RÅTTOR!
Usch fy, vilka äckliga ting, ingen hyfs har dom heller, det är inte klokt att t o m råttorna blir tuffare, (så skyll inte bara på ungdomen...)
I vårat stall har det väl alltid funnits råttor, men man har bara anat att de finns, inte direkt sett att de tussat omkring, annat är det nu, det går fan inte en dag utan man ska se de usla typerna, sitter mitt framföre en och skiter i att man skriker sej hes....

Råttelände

På jobbet idag berättade arbetskamrat V. att de hade sett STORA råttor, som små kattor i deras trädgård....!! Låter hemskt, glöm växthuseffekten, nu jävlar tar råttorna över.......

Jag HATAR dom! Värsta råttskräcken vill jag lova!

- Den ormbitne är rädd även för skuggan av ett rep -

Nädå...

det är skitväder än, med SNÖ som ramlar ner och KALLT som jag vet inte vad och inte ser det ut som det ska bli bättre, jävla tv-meteorolog...

Det är ju för fasen 15 maj!!!!!

Nej
vi bor inte i fjällen, nej det är inte normalt och NEJ jag tycker inte det är roligt på någotvis.. och om den inte skyndar sej snart, ja, då kommer en ny vinter...........

Ingen idé att ställa undan sparken :-(

- VART FAN ÄR SOMMAREN?? JAG GER UPP!!  -

Over and Out

Yes!


Det kunde man

ge sej faan på!
I lördags STRÅLADE SOLEN från klarblå himmel och man började ana att nu kan det möjligtvis bli snudd på nästan försommar, eller åtminstånde eftervår eller kalla det vad som helst, varmt, skönt och lite humörsuppsving var det iaf.
MEN trot eller ej, nu i 3 dagar har det blåst småsspik och varit riktigt KALLT, dessutom när jag for hem från jobbet idag så SNÖADE det!!??? Jävlars skit!

Ska det vara så svårt att få lite fint väder, med mycket sol?

Det här är en sol!

- Alla talar om vädret men ingen gör något åt det -

RSS 2.0